Cautare

1303 de rezultate pentru "stiri maramures firza" (6.92 secunde)
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
In judetul Timis se inregistra cea mai scazuta prezenta la urne la ora 18.00, de 26,73% din alegatorii inscrisi in listele electorale, urmat de judetele Maramures - 28,73%, Cluj - 28,87%, Arad - 29,32% si Sibiu - 30, 92%.
Prin experienta mea am contribuit la deblocarea posturilor bugetate care pot fi ocupate prin concurs in sistemul public in martie 2013, am invitat ministri in vizita in Maramures pentru identificarea solutiilor pentru problemele si proiectele cele mai importante cum ar fi cele de infrastructura, educatie, sanatate si protectie sociala, am deschis cabinete de consultanta pentru romanii care muncesc in strainatate, dar si pentru cei care doresc sa revina in tara si au nevoie de informatii utile si am implementat un sistem de audiente on-line pentru Maramureseni cand sunt plecat.
Prin experienta mea am contribuit la deblocarea posturilor bugetate care pot fi ocupate prin concurs in sistemul public in martie 2013, am invitat ministri in vizita in Maramures pentru identificarea solutiilor pentru problemele si proiectele cele mai importante cum ar fi cele de infrastructura, educatie, sanatate si protectie sociala, am deschis cabinete de consultanta pentru romanii care muncesc in strainatate, dar si pentru cei care doresc sa revina in tara si au nevoie de informatii utile si am implementat un sistem de audiente on-line pentru Maramureseni cand sunt plecat.
- Intre 2004 si 2008 a fost deputat PSD de Maramures. - Observator din partea Romaniei in Parlamentul European. - Pentru scurt timp a fost europarlamentar(2007).
Mai nou se inventeaza proiecte ca sa avem de lucru si sa cheltuim banii, fara sa tinem cont de beneficiarii proiectului si de necesitatile lor (precum in cazul de la Gorj cu satul Runcurel, expropriat de C.E.O., sau proiectului de parcari pentru autovehicule de mare tonaj prevazut pe DN18 la Giulesti in Maramures).
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Pentru neinitiati, facem precizarea ca Nutu Fonta (supranumit Spaima padurilor) este implicat in defrisarile masive de paduri din Maramures (in special, zona Borsa), unde a pus mana pe o suprafata egala cu cea a Bucurestiului.
Principalele destinatii turistice preferate de turistii straini in perioada Sarbatorilor de iarna sunt zonele cu o bogata zestre traditionala, cum ar fi Maramures, Suceava si Neamt.
Un automarfar inmatriculat in judetul Maramures a intrat in tara prin Vama Halmeu in 29 noiembrie a.c. La verificarile efectuate de echipa comuna de control s-a constatat ca acesta era incarcat cu diverse produse noi si second-hand, avand ca destinatar o societate din Craiova.
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Pe lista aprobata de minister se afla si 13 tipuri de tuica, printre care cele mai cunoscute sunt cele de Buzau, Arges si Zalau, Horinca de Maramures si Turtul de Oas.
Activitatea de atragere a unor noi investitori in activitatea de explorare va continua in 2005 prin ofertarea a cinci perimetre situate in Platforma Moldoveneasca, Platforma Moesica si Bazinul Maramures.
Si cum chinezii sunt mari consumatori de traditii, oferta noastra va avea in top manastirile din Moldova si Bucovina, precum si traditionalismul din Maramures.
Pretul scade in Maramures, la pensiunile de doua stele, unde se vor plati 2,9 milioane de lei de persoana, cu pachet complet.
Printre zonele care beneficiaza de acest program se afla si Poiana Brasov, Straja, Parang, Pasul Vulcan, Mogosa (Maramures), Campulung-Moldovenesc, ne-a spus oficialul de la ANT.
Proiectele urmaresc dezvoltarea infrastructurii localitatilor mici si mijlocii, in judetele Arad, Maramures, Mures, Harghita, Prahova si Suceava, precum si modernizarea statiei Glina din Bucuresti de epurare a apei.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Bucurestiul se afla pe locul 10 in clasamentul datornicilor, iar ultimele doua pozitii sunt ocupate de judetele Maramures si Buzau.
Reprezentantii consiliilor judetene din Alba, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Dambovita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu si Suceava au discutat zilele acestea cu oficialii ANT despre posibilitatile legate de programul "Schi in Romania".
google-analytics.com